Tietosuojakäytäntö

Tämän sivuston omistaa:

Tämä tietosuojakäytäntö on suunniteltu tiedottamaan asiakkaille ja tämän verkkosivuston kävijöille (‘sinä’) siitä, miten heidän henkilötietojaan kerätään, käytetään, tallennetaan tai muuten käsitellään tällä verkkosivustolla selaillessa.

Tämä tietosuojakäytäntö on voimassa 25. toukokuuta 2018 eteenpäin.

Tietosuojakäytännön muutokset

Voimme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain, jos pidämme sitä tarpeellisena. Tämän vuoksi suosittelemme, että luet ne säännöllisesti.

Muutoksia voi olla kahdenlaisia: välttämättömiä ja / tai pieniä muutoksia. Tärkeitä muutoksia voi tapahtua silloin, kun muutamme tietojesi käsittelytapaa. Tämä muutos voi vaikuttaa oikeuksiisi ja velvollisuuksiisi, jotka koskevat henkilötietojesi käsittelyä (esim. jos käytämme verkkosivustollemme uusia palveluja, jotka vaikuttavat merkittävästi tapaan, jolla käsittelemme tietojasi).

Pienillä muutoksilla ei ole vaikutusta henkilötietojesi käsittelyyn liittyviin oikeuksiisi ja / tai velvollisuuksiisi (esim. kielelliset korjaukset tai parannukset, uudet fontit tai tyylit).

Ilmoitamme sinulle kaikista olennaisista muutoksista etukäteen, jotta sinulla on riittävästi aikaa ymmärtää ja ottaa huomioon muutokset ennen niiden voimaantuloa.

Henkilökohtaiset tiedot

Vieraillessasi verkkosivustollamme, voimme käsitellä kahden tyyppisiä erilaisia tietojasi, jotka on esitelty seuraavaksi:

  • Sähköiset tunnistetietosi ja tiedot vuorovaikutuksesta kumppanisivustojemme kanssa. Sähköiset tunnistetiedot sisältävät verkkosivustollemme pääsyn ajankohdan ja päivämäärän, IP-osoitteesi ja selaimesi, jota käytit verkkosivustollemme päästäksesi, käyttämäsi käyttöjärjestelmän, yksilölliset laitetunnisteet ja tiedot matkapuhelinverkostasi.
  • Tiedot tottumuksistasi, kuten muun muassa vuorovaikutuksestasi kumppaneidemme verkkosivustojen kanssa (jos olet käynyt millä tahansa kumppanimme verkkosivustolla, jos olet rekisteröitynyt millä tahansa kumppanimme verkkosivustolla tai jos olet osallistunut pelitoimintoihin käydessäsi millä tahansa kumppanimme verkkosivustolla). Tällaisia ​​tietoja käsitellään kootulla tasolla, eikä niitä voida yhdistää henkilöllisyytesi kanssa.

Edellä mainittujen käsittelyyn käytetään evästeitä ja vastaavia tekniikoita. Jos haluat lukea lsätietoja evästeiden käytöstä, voit lueka evästekäytäntömme.

Tietojenkäsittelyn oikeusperusta ja tarkoitukset

Henkilötietojesi käsittelyn oikeutettu etu on se, että sen avulla parannamme tuotteidemme tehokkuutta ja palveluita yleisesti ottaen. Tämän tyyppisiä tietoja käytetään mittaamaan sivustollamme toteutettujen mainoskampanjoiden nykyistä tehokkuutta. Lisäksi verkkosivustollamme vierailun aikana kerättyä tietoa käytetään myös yleisen käyttökokemuksen parantamiseen, verkkosivustomme sisällön kehittämiseen ja parantamiseen, verkkosivuston toiminnallisuuden suojaamiseen ja ylläpitoon sekä mahdollisten uhkien estämiseen.

Käytämme IP-osoitteesi tietoja lähinnä analyyttisistä syistä, esimerkiksi laskeaksesi kuinka monta kävijää tietyistä maista / alueilta vierailee verkkosivustollamme. Jotta voimme näyttää sinulle asiaankuuluvan sisällön, meidän on myös määritettävä laitteen arvioitu sijainti (esim. Tällä tavalla tarjoamme sinulle sisältöä käyttämälläsi kielellä).

Tilastollista tarkoitusta varten voimme käsitellä tietoja kumppanisivustoillamme tehdystä toiminnastasi, mikä on tärkeää tulojemme laskemisen laillisen tarkoituksen kannalta. Tällaiset tiedot sinusta ryhmitellään muiden vastaavien tietojen kanssa, jotta voimme luoda tilastoja palvelumme käytöstä.

Tiedon suojelu

Tietojesi pitäminen ajan tasalla ja suojattuna on tärkein prioriteetti tietosuojan suhteen. Olemme sitoutuneet käyttämään asianmukaisia teknisiä ja yrityksellisiä toimenpiteitä varmistaaksemme, että henkilötietosi ovat turvassa ja hyvin suojattuja vahingossa sattuneelta katoamiselta, varkaudelta, luvattomalta käytöltä tai hyväksikäytöltä, rikkomuksilta tai muulta mahdolliselta laittomalta toiminnalta.

Toinen asia, jota käytämme tietojesi suojaamiseen, on pääsynvalvonta. Ainoastaan valtuutetulla ja koulutetulla henkilökunnalla on pääsy tallennettuihin henkilötietoihin, jotka ovat tarpeen heidän työnsä suorittamiseksi.

GDPR:n mukaiset oikeutesi

  • Pääsy tietoihin, tietojen päivitys tai tietojen poistaminen, joita meillä on: Voit tarvittaessa pyytää tarkistamaan tietosi, tai päivittää tai poistaa hallitsemiasi henkilötietoja
  • Oikeus vastustaa: Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä
  • Rajoitusoikeus: Sinulla on oikeus pyytää, että kiellämme tai rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä
  • Oikeus tietojen siirrettävyyteen: Sinulla on oikeus saada kopio tiedoistamme strukturoidussa, koneellisesti luettavassa ja yleisesti käytetyssä muodossa
  • Oikeus peruuttaa suostumus: Sinulla on myös oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa kaikissa asioissa, joissa luotamme tai vaadimme suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyssä

Jos haluat lisätietoja näistä oikeuksista tai jos haluat lähettää meille oikeuksiasi koskevan pyynnön, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa

Voit myös ottaa yhteyttä Tanskan tietosuojavirastoon: Datatilsynet, Borgergade 28, 5, DK-1300 Copenhagen K.

Rekisteröity henkilö ja rekisterinpitäjä

Yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaan rekisteröidyiksi määritellään “tunnistetut tai tunnistettavissa olevat luonnolliset henkilöt”. Koska verkkosivustollamme mahdollisesti tapahtuva henkilötietojen käsittely koskee henkilötietojasi, sinua pidetään rekisteröitynä. Siksi voit käyttää oikeuksiasi, jotka GDPR myöntää.

Rekisterinpitäjä on luonnollinen henkilö tai oikeushenkilö, joka (joko yksin tai useamman kanssa tai yhdessä muiden henkilöiden kanssa) määrittää tarkoitukset, joita varten ja miten henkilötietoja käsitellään tai tullaan käsittelemään. Koska me määritämme tämän tietosuojailmoituksen, joka sisältää henkilötietojesi käsittelyn tarkoituksen ja keinot tällä verkkosivustolla, meidän katsotaan olevan henkilötietojesi rekisterin pitäjä. Rekisterin pitäjänä oleminen velvoittaa suojaamaan tietosi äärimmäisen varovasti ja asiaankuuluvien tietosuojalakien mukaisesti.

Kolmannen osapuolen vastaanottajat

Henkilötietojasi voidaan jakaa yhteisöille, jotka auttavat meitä tarjoamaan ja kehittämään palveluitamme (esim. Analytiikka, kehitys, markkinointi).Kuten kolmannet osapuolet on määritelty GDPR:ssä, niitä on pidettävä tietojenkäsittelijöinä. Tietojenkäsittelijät osallistuvat tiedon käsittelyyn asiaankuuluvien tietosuojasopimusten perusteella, jotka on luotu varmistaaksemme, että henkilötietosi ovat turvassa.

Kun ja jos meidän on pakko tehdä niin, voimme jakaa tietojasi viranomaisten ja lainvalvontaviranomaisten kanssa.

Tietojesi siirtäminen Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolelle

Kun ja jos henkilötietojasi siirretään ETA:n ulkopuolelle, varmistamme, että kaikki tarvittavat toimenpiteet toteutetaan riittävän tietosuojan takaamiseksi, kuten sovellettava tietosuojalainsäädäntö määrittelee.

Maat ja vastaanottajat, joille henkilötietojasi voidaan siirtää, ovat:

  • Valtio, jolla katsotaan olevan riittävä tietosuoja Euroopan komission hyväksymällä tavalla. Täältä saat lisätietoja valtioista, joilla on riittävä suojaustaso.
  • Vastaanottaja maassa, joka ei tarjoa riittävää tietosuojaa Euroopan komission mukaan. Tässä tilanteessa teemme vastaanottajan kanssa tietosuojasopimuksen, joka sisältää Euroopan komission antamat vakiosopimuslausekkeet. Tämä velvoittaa vastaanottajaa tarjoamaan tietoturvan ja tietosuojan tason, joka on yhtä laadukas kuin GDPR edellyttää.